Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که بانک مسکن از طرح جدید وام مسکن بدون نیاز به سپرده و خرید اوراق خبر می دهد، اما رقم اقساط آن ممکن است سبب کاهش استقبال مردم از این طرح شود.

مدیرعامل بانک مسکن امروز از شیوه جدید دریافت تسهیلات خرید مسکن خبر داده که در آن نیاز به سپرده گذاری یا خرید اوراق تسهیلات مسکن حذف شده است.

در همین خصوص محمد حسن مرادی، معاون مدیرعامل بانک مسکن در امور طرح و برنامه در یک برنامه زنده تلویزیونی در شبکه خبر اظهار داشت: بانک مسکن یکی از تسهیلاتی که برای خرید مسکن ارائه می‌دهد، از محل خرید اوراق حق تقدم تسهیلات مسکن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متقاضیان دریافت این تسهیلات، باید از بازار سرمایه اوراق گواهی حق تقدم تسهیلات مسکن خریداری کنند که هزینه‌ای برای آنها در پی دارد.

مرادی ادامه داد: به مناسبت هشتاد و دومین سالگرد تأسیس بانک عامل حوزه مسکن، از ۲۵ دی ماه تا ۲۲ بهمن، کسانی که بخواهند از تسهیلات خرید مسکن استفاده کنند، نیازی نیست تا اندازه ۱۰۰ درصد تسهیلات، اقدام به خرید اوراق کنند.

وی تصریح کرد: بانک نیمی از این تسهیلات را به شکل بدون سپرده در اختیار متقاضی قرار می‌دهد؛ بنابراین هزینه تأمین مالی خرید اوراق تسهیلات مسکن، برای این دسته از متقاضیان نصف خواهد شد.

عضو هیئت عامل بانک مسکن گفت: به عنوان مثال در تهران که سقف تسهیلات انفرادی خرید مسکن، ۱۰۰ میلیون تومان است و متقاضیان می‌بایست معادل آن، اوراق خریداری می‌کردند، با طرح جدید بانک، از فردا ۲۵ دی تا ۲۲ بهمن، تنها باید برای نیمی از تسهیلات (۵۰ میلیون تومان) اوراق تسهیلات بخرند و ۵۰ میلیون تومان دیگر را بانک از محل اعتبارات بدون سپرده خودش پرداخت می‌کند.

مرادی درباره نحوه بازپرداخت این تسهیلات گفت: آن بخشی از وام مسکن که از محل خرید اوراق تسهیلات مسکن است، تابع شرایط قبلی بوده و بازپرداخت آن حداکثر ۱۲ ساله با نرخ سود ۱۷.۵ درصد است. اما آن بخش دوم تسهیلات مسکن که از محل اعتبارات بدون سپرده بانک است، بازپرداخت ۵ ساله و با نرخ سود ۱۸ درصد محاسبه می‌شود.

جزئیات اقساط وام جدید مسکن 

، در طرح جدید بانک عامل بخش مسکن، اگرچه هزینه خرید اوراق تسهیلات از سیکل دریافت این تسهیلات حذف شده است، اما به دلیل ۵ ساله بودن سقف زمانی بازپرداخت نیمی از این تسهیلات، رقم اقساط سنگین‌تر خواهد بود.

به عنوان مثال وام خرید مسکن در تهران برای متقاضی فردی ۱۰۰ میلیون تومان است که ۵۰ میلیون تومان آن با سود ۱۸ درصد و بازپرداخت ۵ ساله محاسبه می‌شود و اقساط آن حدوداً یک میلیون و ۲۷۰ هزار تومان است؛ ۵۰ میلیون تومان هم با سود ۱۷.۵ درصد و بازپرداخت ۱۲ ساله و اقساط آن، ۸۳۲ هزار تومان است؛ ۴۰ میلیون تومان هم وام جعاله با سود ۱۸ درصد و بازپرداخت ۵ ساله با اقساط یک میلیون تومانی است؛ مجموعاً متقاضی باید ۳ میلیون و ۱۰۲ هزار تومان در ماه اقساط وام ۱۴۰ میلیون تومانی بدهد!

این در حالی است که اگر قرار باشد برای کل ۱۴۰ میلیون تومان، اوراق خریداری کند، باید ماهانه ۲ میلیون و ۶۶۵ هزار تومان قسط بدهد.

همچنین متقاضیان دریافت وام خرید مسکن زوجین در تهران با طرح جدید وام مسکن باید برای دریافت ۱۰۰ میلیون تومان آن اوراق تسهیلات خریداری کنند که بازپرداخت آن ۱۲ ساله با نرخ سود ۱۷.۵ درصد است رقم اقساط آن نیز ماهانه یک میلیون و ۶۶۵ هزار تومان است؛ برای ۱۰۰ میلیون تومان بدون سپرده و اوراق هم با توجه به نرخ سود ۱۸ درصد و بازپرداخت ۵ ساله، باید ماهانه ۲ میلیون و ۵۴۰ هزار تومان و برای ۴۰ میلیون تومان وام جعاله هم، ماهانه یک میلیون تومان پرداخت کنند که مجموع اقساط آنها، ۵ میلیون و ۱۹۵ هزار تومان می‌شود!

در حالی که اگر زوجین بخواهند کل ۲۴۰ میلیون تومان را از محل خرید اوراق تسهیلات مسکن دریافت کنند، اقساط آن مجموعاً ۴ میلیون و ۳۳۰ هزار تومان خواهد شد.

برچسب ها: وام مسکن ، بانک مسکن ، اقساط لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Lq1

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: وام مسکن بانک مسکن اقساط خرید اوراق تسهیلات مسکن بازپرداخت ۵ ساله ۱۰۰ میلیون تومان درصد و بازپرداخت ۵۰ میلیون تومان سود ۱۸ درصد بدون سپرده هزار تومان یک میلیون بانک مسکن خرید مسکن اقساط آن طرح جدید وام مسکن نرخ سود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۲۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه

امتداد -بر اساس احکام بودجه، امسال ۱۹ میلیارد دلار برای حمایت از تولید وارد صندوق توسعه خواهد شد و ۱۰۰ همت به سرمایه بانک مسکن برای جهش تولید مسکن تزریق می‌شود.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ،‌ نگاهی به احکام بودجه ۱۴۰۳ در خصوص حمایت از تولید نشان میدهد از کانالهای متفاوت شامل تخصیص مستقیم منابع دولتی و ارائه تسهیلات ریالی و ارزی، برنامه حمایت از تولید در دستور کار دولت و مجلس قرار خواهد گرفت.

درگام نخست از ۳۱ هزار میلیارد تومان منابع مستقیم لحاظ شده برای حمایت از تولید ۷۰ درصد در اختیار استانها قرار خواهد گرفت. بر این اساس به هر استان حدود ۷۰۰ میلیارد تومان تخصیص خواهد یافت.۳۰ درصد مابقی نیز در اختیار دولت قرار خواهد گرفت. وقتی این منابع با تسهیلات بانکی تلفیق میشود به ۹۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت تبدیل خواهد شد.

۱۰۰همت به سرمایه بانک مسکن تزریق میشود

در سال جاری سرمایه بانک مسکن حدود ۱۰۰ همت افزایش خواهد یافت که از این فضا برای جهش تولید مسکن در سراسر کشور استفاده خواهد شد.

واریز ۱۹ میلیارد دلار به صندوق توسعه

همچنین در سال ۱۴۰۳ حدود  ۱۹  میلیارد دلار از محل فروش نفت؛ وارد صندوق توسعه ملی می‌شود که این رقم به عنوان تسهیلات در اختیار بخش خصوصی در جهت ارتقا تولید قرار خواهد گرفت.

۶۴۰ همت سرمایه گذاری مستقیم شرکتهای دولتی نیز از دیگر کانالهای اصلی ارتقا تولید در کشور خواهد بود.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • رئیس جمهور ۲۰ اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • عملکرد ضعیف برخی بانک‌های‌ دولتی قم در ارائه تسهیلات مسکن
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند/ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد (+ جزییات)
  • امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند؛ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن